Otvoren McDonald’s Drive-thru

Bez autora
Dec 19 2011

Prvi McDonald's Drive-thru restoran u BiH otvoren je večeras u sarajevskom naselju Nedžarići. Restoran su svečano otvorili premijer Federacije BiH Nermin Nikšić i ambasador Sjedinjenih Država u BiH Patrick Moon. Riječ je o restoranu, koji omogućava kupcima da iz svog automobila, uz pomoć prilazne trake, kupe hamburger ili neki drugi proizvod iz McDonald's-ove ponude, koja će biti identična onoj u restoranu u Titovoj ulici. Površina novog restorana iznosi 500 kvadratnih metara i raspolaže sa oko 160 mjesta za sjedenje, dok površina okolnih kapaciteta, odnosno prilaza i pratećih objekata, iznosi oko 1.500 kvadratnih metara. Restoran će zaposliti i 70 osoba koje su već prošle obuku u McDonald's-ovim restoranima u inostranstvu.

Otvoren McDonald’s Drive-thruPrvi McDonald's Drive-thru restoran u BiH otvoren je večeras u sarajevskom naselju Nedžarići.

Restoran su svečano otvorili premijer Federacije BiH Nermin Nikšić i ambasador Sjedinjenih Država u BiH Patrick Moon.

Riječ je o restoranu, koji omogućava kupcima da iz svog automobila, uz pomoć prilazne trake, kupe hamburger ili neki drugi proizvod iz McDonald's-ove ponude, koja će biti identična onoj u restoranu u Titovoj ulici.

Površina novog restorana iznosi 500 kvadratnih metara i raspolaže sa oko 160 mjesta za sjedenje, dok površina okolnih kapaciteta, odnosno prilaza i pratećih objekata, iznosi oko 1.500 kvadratnih metara. Restoran će zaposliti i 70 osoba koje su već prošle obuku u McDonald's-ovim restoranima u inostranstvu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik